WhatsApp Image 2019-09-19 at 12.08.13

Marga Almirall Rotés

ASMR
Llicenciada en Comunicació Audiovisual a la UAB i amb un postgrau en Muntatge Audiovisual a la UPF, té tots dos títols penjats al costat de la banyera. Dedica les seves hores de sol a la cooperativa Drac Màgic i a les estones fosques li agrada jugar amb el found footage i a fer programes de ràdio.
WhatsApp Image 2019-09-19 at 12.08.13

Gerard Fossas Noguera

ASMR
Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per conèixer l’enemic, però fa temps s’adonà que conèixer l’enemic tampoc li servia per res. Es refugia a sales de cine, a sales de concerts i a estudis de ràdio per construir la seva pròpia realitat paral·lela. Millennial amb ànima de persona gran.
WhatsApp Image 2019-09-19 at 12.08.13

Eva Ortega Puig

ASMR
Es llicencia en Comunicació Audiovisual a la UAB i en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona. Combina la seva activitat professional entre les arts escèniques, l’educació, el foment a la lectura i l’animació stop-motion. Corren rumors que properament participarà fent segones veus en el nou single de Billie Eilish.
WhatsApp Image 2019-09-19 at 12.08.13

Laura Pons Martínez

ASMR
Llicenciada en Comunicació Audiovisual a Blanquerna, dos anys de teatre a Eòlia i cursos d'educació viva. Té peus a moltes bandes i necessita la meditació. Es narra a si mateixa les coses i a vegades les comparteix. Sospita que ens hem d'inventar feines que encara no existeixen però ja s'estan coent.
WhatsApp Image 2019-09-19 at 12.08.13

David Vilaplana Cantero

ASMR
Diplomat en Direcció Cinematogràfica i Llicenciat en Ciències Ambientals, ha fet de les causes perdudes la seva especialitat. Malgrat les energies invertides, encara rasca una mica de temps per escriure i parlar sobre pel·lícules. Si li pregunteu pel futur, segurament no us contestarà.
WhatsApp Image 2019-09-19 at 12.08.13

Coralie Martin

Les Amazones / (A)fònica
Contista d'històries reals amb imatges i so. Des de ben petita la rosa envaeix les seves galtes quan parla davant de més d'una persona! El seu remei va ser d'amagar-se darrere una cámara o un micro. Sobretot li agrada les històries i les veus de dones. Passeja el seu micro a la ciutat per fer sentir les veus del nostre món. http://coraliemartin.com/
WhatsApp Image 2019-09-19 at 12.08.13

Ricardo Pérez-Hita Carrasco

Damn baby are you a firework?
Treballa en els àmbits de la mediació cultural i la cultura comunitària, combinant les pràctiques col·lectives amb el seu treball individual. Investiga sobre composició sonora i remescla musical a través de projectes com C500 o CrisCris. Forma part d'Higo Mental, un projecte d'interpretació en clau feminista de material usurpat d'internet, i de La Laberinta, cooperativa de treball centrada en projectes culturals a partir de processos comunitaris. Li agrada el perreo.
WhatsApp Image 2019-09-19 at 12.08.13

Maja Andersson

KollektivVoices
Nascuda a Estocolm 1994. Amb 16 anys realitza un projecte editorial anomenat Kollektiv, de les quals es van publicar quatre revistes amb diferents temàtiques; des de la identitat, les dones, fins a menjar i cultura. Va Estudiar Llengües i Humanitats a Estocolm, en acabar es va moure a Barcelona. Lloc en el qual va descobrir el seu interès pels festivals de cinema i els audiovisuals. Ara du a terme el projecte Kollektivvoices per a aixecar les veus i les històries de les dones involucrades en el món del cinema.
WhatsApp Image 2019-09-19 at 12.08.13

Carme Servalls

Banda Sonora
Nascuda a Mallorca. Ara viu a Barcelona on es va graduar en Belles Arts. Diuen que també ha realitzat un Postgrau de muntatge audiovisual a la UPF. Durant el seu temps lliure estudia Francès i li agrada crear peces audiovisuals amb material d’arxiu familiar i frikades que es troba pel Youtube. També edita pel·lícules d’altres realitzadores. Ah, i està escrivint el guió del seu primer projecte de curtmetratge. Ja veurem com acaba això… Si voleu saber més d’ella: http://carmeservallsmunar.com/
WhatsApp Image 2019-09-19 at 12.08.13

Tirso Orive Liarte

Primos germanos
Llicenciat en BB.AA per la UB. Vinculat a projectes entorn a disciplines plàstiques i sonores dins la pràctica escènica en formacions individuals i col.laboratives. En la actualitat disenya peces escèniques per a espais específics. http://duocaphre.com
WhatsApp Image 2019-09-19 at 12.08.13

David Malatesta

Karate Kino
Elabora històries, cançons i arròs negre quan el cos ho permet. Una vegada li va atacar un porc senglar a la nit fosca del riu i de la seva ferida va brollar un suc de nabius.
WhatsApp Image 2019-09-19 at 12.08.13

Helena Freiría González

Radio Skene
Graduada en Belles Arts (2014-2018). Cantant, compositora i equip de gestió del grup de música Te quiero para siempre. Actualment, investiga a partir dels sons del propi cos les somatitzacions i els desbloquejos d’aquest. Ha participat en exposicions com Sala d'Art Jove, Et hall. El cuarto del recreo, Centre Cívic de Guinardó, Sala Miró, Sala Usurpada, Espai Zero i Museu Enric Monjo.
WhatsApp Image 2019-09-19 at 12.08.13

Anna Redó Bachs

Estimada Jo - 50 to 1
Nascuda a Barcelona però criada a Vic. Llicenciada en Comunicació Audiovisual amb un postgrau de guió d’humor i entreteniment, que sí la va entretenir, peró no li va fer tant riure com esperava. Pintora desde petita gràcies al seu avi, amant de la música i les arts. Creu en els unicorns i quan plou espera que surti un arc de Sant Martí, però el seu color preferit és el negre.
WhatsApp Image 2019-09-19 at 12.08.13

Carlota Miralbell

Radio Skene
Ha estudiat belles arts a la Universitat de Barcelona i ha cursat la formació professional en Dansa Moderna i Contemporània a l'escola Company & Company. Juntament amb Helena Freiría està creant el col·lectiu anomenat “Lxs Skene” amb una web-ràdio en línia anomenada Ràdio Skene que explora l'art i l'experimentació sonora a partir d'investigar els bloquejos corporals en els cossos feminitzats.
WhatsApp Image 2019-09-19 at 12.08.13

Giovanna Valentina

La nueva carne
Viene desde la parte trasera de un autobús interurbano, lugar donde surgen las inquietudes de grabar aquellos sonidos que despierten curiosidad allá donde sea su destino. Se mueve bastante a menudo entre Galicia y Barcelona, así que si quieres encontrarla mejor que sea a través de su hogar virtual https://soundcloud.com/radiozz- lanuevacarne
WhatsApp Image 2019-09-19 at 12.08.13

Lucila Gómez

KollektivVoices
Nascuda a Bragado, Argentina en 1990. Es trasllada a Buenos Aires a estudiar arquitectura, anys en els quals col·labora amb projectes d'escenografia i disseny gràfic. L'any 2016 s'instal·la a Barcelona iniciant-se amb la pintura i la il·lustració i col·laborant amb la revista kollektiv. Actualment es troba estudiant Arts aplicades al mur a l'Escola Massana i participant en el projecte Kollektivvoices referint-se a les dones en el món del cinema.
WhatsApp Image 2019-09-19 at 12.08.13

Ricardo C. Liarte

Primos germanos
Estudia música i cinema a diverses sales de concerts i cinemes a diferents llocs. Oficialment aconsegueix una titulació oficial com o tècnic de so i així, exerceix temporalment a la ràdio, teatre i participant a diversos curtmetratges. També se les dóna d'artista sonor i cineasta casolà. Actualment estudia disseny audiovisual i treballa en diferents projectes sonors.
WhatsApp Image 2019-09-19 at 12.08.13

Aaron Cabañas

Bcn va tenir grups de música
Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la UPF. Té més títols i experiència relacionats, però no sap on son. Mentre prepara a foc lent el seu futur com a docent, es cruspeix amb fam de classe obrera el seu present a L’Auditori de Barcelona. Acabarà la seva primera novel·la quan llegeixi sencera "A la recherche du temps perdu" de Marcel Proust, o viceversa. Per complicar-se una mica la vida, fa de jurat a festivals de cinema, edita la revista Contrapicado i ajuda als rodatges d’amics. La seva pàtria és el cinema però contínuament viatja a la literatura, als còmics, a l’arqueologia, al teatre i, si, a la música. Li encanta interrogar els seus pares i tiets perquè li expliquin batalletes de carrer de quan eren joves als 70’ i 80’. Per això fa Barcelona va tenir grups de música.